EXUVIANCE VERKKOKAUPPA

Exuviance Professional ihonhoitosarja

Lääketieteellisesti kehitetty ihonhoitosarja. Sen perustaneet lääkärit ovat patentoineet alfahydroksihappoteknologian (AHA).

Exuviancen tuotteet ja hoidot on suunniteltu edistämään ihon luonnollista kuoriutumista, stimuloimaan solujen uudistumista ja kosteuttamaan ihoa syvältä. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho. Exuviance-hoidot yhdessä Exuviance-kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa. Ne vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä, kosteuttavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät aknea.

SIIRRY EXUVIANCE VERKKOKAUPPAAN

UNNA NORDIC VERKKOKAUPPA

Unna Nordic ihonhoitosarja

Unna Nordic on suomalainen premium-laatuinen luonnonkosmetiikkasarja.
Tuotteet on suunniteltu aikuiselle +25-vuotiaalle iholle ja kaikille ihotyypeille. Suosittelemme, että tuotteet valitaan kosmetologin avustuksella ihon sen hetkisen tarpeen mukaan.
Unna Nordic on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.
Tuotteita tai niiden raaka-aineita ei ole testattu eläimillä. Tuotteita ei myöskään myydä maissa, joiden lainsäädäntö edellyttää eläimillä testaamista.
Tuotteissa ei käytetä eläinperäisiä raaka-aineita eli tuotteet ovat vegaanisia.
Unnan tuoksumaailman ydin on metsäinen. Osa tuotteiden tuoksuista ovat raaka-aineiden ominaistuoksuja ja lisäksi käytämme eteerisiä öljyjä ja niistä tehtyjä tuoksusekoituksia.

SIIRRY UNNA NORDIC VERKKOKAUPPAAN