Exuviance -ihonhoitosarja

Lääketieteellisesti kehitetty ihonhoitosarja. Sen perustaneet lääkärit ovat patentoineet alfahydroksihappoteknologian (AHA).

Exuviancen tuotteet ja hoidot on suunniteltu edistämään ihon luonnollista kuoriutumista, stimuloimaan solujen uudistumista ja kosteuttamaan ihoa syvältä. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho. Exuviance-hoidot yhdessä Exuviance-kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa. Ne vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä, kosteuttavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät aknea.

Lisätietoja »

Dermaviduals -ihonhoitosarja

Korneoterapiaan perustuvan kosmetiikan lähtökohta on fosfatidyylikoliinia sisältävissä DMS®-voiteissa, joiden koostumus muistuttaa ihon sarveiskerroksen rakennetta.

DMS®-rakenne täydentää soluväliainetta kuten ihon omat fysiologiset aineosat. Korneoterapiassa ei käytetä lainkaan iholle vieraita aineita: dermaviduals®-ihonhoitotuotteissa ei käytetä säilöntäaineita, emulgaattoreita, mineraaliöljyjä, silikonia, väriaineita eikä hajusteita.

Erityisesti monet tavanomaiselle kosmetiikalle herkistyneet ja mm. atoopikot ja psoriaatikot ovat saaneet avun siitä, että tuotteet sisältävät ainoastaan fysiologisia raaka-aineita.

Lisätietoja »

Art Deco -meikkituotteet

Meikkitrendien edelläkävijä

Kätevää muunneltavuutta ja laaja valikoima värivaihtoehtoja meikkitrendien huipulta. Siinä yli kolmekymmentä vuotta alan huipulla olleen saksalaisen ARTDECO-meikkisarjan idea pähkinänkuoressa! Kansainvälisesti palkitut, helppokäyttöiset meikit ovat ammattilaisten suosikkeja, mutta järkihintaisia jokaiseen meikkipussiin. Värejä voi yhdistellä oman mielen mukaan magneettipohjaisiin meikkirasioihin. Siistiä ja käytännöllistä! ARTDECOn monipuolisesta valikoimasta löytyvät myös kynsilakat.

Uutuuksia kausittain

Uudet lumoavat värisävyt sopivat täydellisesti kauden trendeihin ja tuovat meikkiin juuri sen tarvittavan säväyksen! Viimeistele juhlameikki hienojakoisilla hohdepuutereilla ja kimalteilla. Kesäajan erikoistuotteet ja aurinkopuuterit puolestaan piristävät rentoa kesämeikkiä.

Erikoistuotteet

Tuotteet täydellisen meikin tekoon: Camouflage-peitemeikit, luomivärin pohjuste sekä huulipunan pohjuste ja -kiinnityslakka ovat muutamia esimerkkejä erikoistuotteista, joiden avulla onnistut meikin teossa, ja saat sen kestämään kuin ammattimeikkaajan tekemänä.

Lisätietoja »

Beautyblender -meikkisienet

Beautyblender uudistaa meikkirutiinisi kertaheitolla!

Meikkitaiteilija Rea Ann Silvan kehittämä, vallankumouksellinen meikkisieni ja sen oheen kehitetyt erikoistuotteet tekevät meikkipohjan levittämisestä ja häivyttämisestä helppoa. beautyblender on innovatiivinen, veden kanssa kokonsa tuplaava meikkisieni, jonka huokoinen materiaali tekee mistä tahansa meikkipohjasta täydellisen.

beautyblenderin patentoitu materiaali häivyttää peittävänkin meikkipohjan ihoon tasaisen kauniisti. Ihon pinta jää kuulaaksi ja pehmeäksi, lähes meikittömän näköiseksi.

Useaan kertaan palkittu beautyblender on lateksiton eikä se sisällä hajusteita. beautyblenderin tuotteet valmistetaan käsin Yhdysvalloissa.